Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

Πάνοπλοι πυρηνάρχες της ΧΑ και ναζιστικοί χαιρετισμοί

Σειρά φωτογραφιών με πάνοπλους πυρηνάρχες και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ορισμένα από τα οποία εμπλέκονται και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, περιέχονται στα νέα στοιχεία που παρέδωσαν την Τετάρτη τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα, που χειρίζεται την υπόθεση του νεοναζιστικού κόμματος. Στις νέες εικόνες εμφανίζεται και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.

Σύμφωνα με το Βήμα και τα Νέα που επικαλούνται αστυνομικές και δικαστικές πηγές, οι φωτογραφίες, δείχνουν μεσαία μέλη της Χρυσής Αυγής να κρατούν όπλα και βρέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δύο βουλευτών του κόμματος και του πυρηνάρχη Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, αλλά και των δύο στελεχών από την περιοχή του Πειραιά που κατηγορούνται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο Ρουπακιάς εμφανίζεται επίσης στο πλευρό του βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου, γεγονός που αντικρούει τους ισχυρισμούς ότι ο δράστης της δολοφονίας δεν ήταν γνωστός σε πολλούς ως μέλος της οργάνωσης.Οι φωτογραφίες αυτές δημιουργούν νέα δεδομένα στην έρευνα για την δολοφονία, τον περασμένο Σεπτέμβριο, του άτυχου 35χρονου, στο Κερατσίνι και επιβεβαιώνουν την παραστρατιωτική δομή της οργάνωσης. Μέχρι στιγμής τέτοιου είδους φωτογραφίες υπήρχαν μόνο με βουλευτές της οργάνωσης, μεταξύ αυτών και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, υπάρχει και άλλο οπτικό υλικό με ύποπτες δραστηριότητες βουλευτών και μελών της «Χρυσής Αυγής» που αφορούν κυρίως τη δράση του «πυρήνα» της Νίκαιας. 

147042g-xa-27.jpeg (470×313)

147042g-xa-29.jpeg (470×353)

147042g-xa-30.jpeg (470×353)

147042g-xa-39.jpeg (470×353)


Από το tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου