Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

Χυδαιότητες από τη Ζαρούλια της Χ.Α. - Καταδικάζει ο ΟΚΑΝΑ

Για ακόμη μία φορά η Χρυσή Αυγή έδειξε το αισχρό της πρόσωπο, αυτήν τη φορά μέσω της Ελ. Ζαρούλια. Η βουλευτής της φασιστικής παράταξης προέβη σε προσωπική επίθεση ενάντια στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γ. Δραγασάκη, λέγοντας "(...) ας μας πει τώρα πού βρίσκεται η κόρη του: Βγήκε από τη μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων;" 


Η Ζαρούλια δε διστάζει να δημοσιοποιήσει απολύτως προσωπικά δεδομένα της κόρης ενός πολιτικού αντιπάλου της σε μία χυδαία αντιδημοκρατική κίνηση που πρέπει να μας βρει όλους αντιμέτωπους. Όταν ανεχόμαστε τον φασισμό στον συνάνθρωπο, έρχεται η σειρά μας.  

Ο σύλλογος εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ καταδίκασε την πιο πάνω επίθεση της νεοναζί Ζαρούλια με την εξής ανακοίνωση: 

"Καταδικάζουμε απερίφραστα την υβριστική επίθεση της φασίστριας Ελένης Ζαρούλια, βουλευτή του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, ενάντια στον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Δραγασάκη και την κόρη του, συνάδελφο μας εργαζόμενη στον ΟΚΑΝΑ. 

Η επίθεση με φράσεις πεζοδρομίου ενάντια στην συνάδελφό μας, για μας αποτελεί επίθεση για το σύνολο των εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ, και δικαιώνει την προ μηνών αντίδρασή μας σε σχετική επερώτηση για τον ΟΚΑΝΑ που είχε καταθέσει άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής. 

Το μίσος και η απανθρωπιά στα λεγόμενα της Ζαρούλια, «τραβούν την κουρτίνα» και αποκαλύπτουν το μαύρο των ιδεών των υπανθρώπων που συγκροτούν νεοναζιστικές ομάδες όπως η Χρυσή Αυγή. 

Η παρακαταθήκη αίματος του λαού μας ενάντια στο φασισμό και οι δημοκρατικοί αγώνες του για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών, μας επιβάλλει ως καθήκον την υποχρέωση μας για σθεναρή και ανυποχώρητη αγωνιστική στάση ενάντια στον ρατσισμό, την μισαλλοδοξία και την ξενοφοβία, απ’ όπου και αν εκφράζονται. 

Δηλώνουμε για άλλη μια φορά: 
Ως εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ, παρά τα προβλήματά μας, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να έχουμε καμιά σχέση με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, που αποτελούν την σιδερένια γροθιά του συστήματος της οικονομικής ολιγαρχίας. 

Ως πολίτες είμαστε αποφασισμένοι να συντρίψουμε τους κήρυκες του μίσους και της μισαλλοδοξίας.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ "

Η εν λόγω ανακοίνωση εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου