Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

Τα... ναζιστικά γραπτά της νιότης του Παππά!


Το ότι έχουν δημοσιευθεί πάμπολλα κείμενα-ύμνοι για τον Χίτλερ και τους Ναζί στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής είναι γνωστό. Πλέον είναι γνωστός και ένας εκ των συντακτών τους: Ο βουλευτής Χρήστος Παππάς, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε υπερηφάνως από το βήμα της Βουλής...

Η παραδοχή καταγράφηκε στο πλαίσιο της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής με αντικείμενο την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Τατσόπουλου.

Ο κ. Τατσόπουλος, στη δική του παρέμβαση, ανέγνωσε απόσπασμα από άρθρο που είχε γραφεί στο παρελθόν στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής και το υπέγραφε ο Χρ. Παππάς.

Στο κείμενο μεταξύ άλλων τονίζεται:
"Ο Φύρερ του γερμανικού Ράιχ, αυτός ο οραματιστής της Νέας Ευρώπης και η Εύα Μπράουν θα αυτοκτονήσουν στις 15.30 της 30ης Απριλίου 1945. Την ίδια ημέρα, 30 Απριλίου, μετά από 38 χρόνια, εμείς οι Ελληνες εθνικοσοσιαλισταί, θα σταθούμε προσοχή χαιρετώντας με τον αιώνιο χαιρετισμό και θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή. Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη στα λόγια του Φύρερ: «σε μια-δυο γενεές θα μου αποδοθεί Δικαιοσύνη». Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη στη νίκη. Η νίκη θα είναι δική μας. Νίκη που θα σημάνει την εθνικοσοσιαλιστική κοσμογονία και τη συντριβή του δηλητηριαστή όλων των λαών, του διεθνή ιουδαϊσμού. Ο αγών συνεχίζεται, το μέλλον μας ανήκει".

Υπενθύμισε ότι έτερος βουλευτής της Χ.Α., ο Ηλίας Κασιδιάρης, είχε απαγγείλει απόσπασμα από τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών", το οποίο "ήταν το αγαπημένο ανάγνωσμα του Χίτλερ και αυτό που χρησιμοποιήθηκε για τις διώξεις των Εβραίων".

Απαντώντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής είπε: "Ευχαριστούμε τον Πέτρο Τατσόπουλο που μας θύμισε γραπτά της νιότης μας. Τι να κάνουμε; Ο εθνικισμός πράγματι είναι η νιότη του κόσμου και στον εθνικισμό ανήκει το μέλλον του κόσμου".


* Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παππάς έγινε ευρέως γνωστός στο πανελλήνιο όταν -σε εκδήλωση της Χ.Α.- ξεδίπλωσε τη σημαία της χούντας της 21ης Απριλίου και... πασίγνωστος όταν ούρησε δημοσίως έξω από το κτίριο του Mega.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που βουλευτής της Χρυσής Αυγής παραδέχεται ευθαρσώς και δημοσίως τις νεοναζιστικές του πεποιθήσεις.

ΠΗΓΗ: http://www.nooz.gr/greece/paradex8ike-oti-egrapse-imnous-gia-ton-xitler

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου