Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Απειλητική επιστολή της Χρυσής Αυγής προς τους Μουσουλμάνους της Ελλάδας: Θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα

Σύμφωνα με τη Μουσουλμανική Ένωση, το απειλητικό και υβριστικό σημείωμα απειλεί τους Μουσουλμάνους με αίμα και με διορία ενός μηνός ώστε οι Μουσουλμάνοι, Έλληνες και αλλοδαποί, να εκκενώσουν τη χώρα αλλιώς "θα τους σφάζουν σαν τα κοτόπουλα".

Ευθεία απειλή κατά των Μουσουλμάνων καταγγέλλει ότι δέχθηκε την Παρασκευή η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας με απειλητικό σημείωμα που ταχυδρομήθηκε επίσημα από κεντρικό ταχυδρομείο των Αθηνών. Η Ένωση ζητεί την παρέμβαση της Πολιτείας για τη διερεύνηση του θέματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης, το υβριστικό σημείωμα -που είναι γραμμένο στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα αραβικά και έχει το έμβλημα της Χρυσής Αυγής- απειλεί τους Μουσουλμάνους με αίμα, και δίνει διορία ενός μηνός ώστε οι Μουσουλμάνοι, Έλληνες και αλλοδαποί, να εκκενώσουν τη χώρα αλλιώς “θα τους σφάζουν σαν τα κοτόπουλα”.

“Το μήνυμα απευθύνεται στους Μουσουλμάνους και όχι γενικά στους μετανάστες (που προς το παρόν είναι στην κορυφή της ρατσιστικής ατζέντας) και αυτό είναι ενδεικτικό ότι είναι απροκάλυπτο το θρησκευτικό μίσος κατά συνανθρώπων” σχολιάζει η Μουσουλμανική Ένωση

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/232432/apeilitiki-epistoli-pros-tous-mousoulmanous-tis-elladas-tha-sas-sfazoume-san-ta-kotopoula/#ixzz2TpP291M2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου