Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 5-6 OΚΤΩΒΡΗ, ΑΘΗΝΑ


ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
5-6 OΚΤΩΒΡΗ, ΑΘΗΝΑ
Γήπεδο Μπάσκετ, Ρούφ Πειραιώς και Π. Ράλλη
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΝΑ ∆ΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ∆ΕΝ∆ΙΑ
Το αντιφασιστικό ξέσπασµα οργής  του κόσµου µετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιάννη Ρουπακιά απλώθηκε από τις γειτονιές του Κερατσινιού σε όλη την Ελλάδα και έφτασε µέχρι τις πρωτεύουσες πολλών χωρών του Πλανήτη.


Η κυβέρνηση µε τη πλάτη στο τοίχο έτρεξε να χύσει κροκοδείλια δάκρυα και να εξαγγείλει ότι θα προχωρήσουν οι δικαστικές υποθέσεις για την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής ως εγκληµατική συµµορία. Για να ξεφύγει από την αποµόνωση ζητάει συνεννόηση των κοµµάτων του «συνταγµατικού τόξου». Είναι συνένοχη στα εγκλήµατα της Χρυσής Αυγής και η Αστυνοµία έχει δώσει άπειρες φορές κάλυψη στα τάγµατα εφόδου κατά των µεταναστών. Με τις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης άνοιξε το δρόµο για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Τα χέρια της είναι βαµµένα στο αίµα του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκµάν, των δύο δολοφονηµένων από χρυσαυγίτες, ενώ στις ντουλάπες του ∆ένδια βρίσκονται κρυµµένοι σκελετοί από τις ανεξιχνίαστες ρατσιστικές επιθέσεις που κάλυψε η ΕΛΑΣ.
Η Χρυσή Αυγή, η ναζιστική συµµορία δολοφόνων, το αγαπηµένο µαντρόσκυλο του Σαµαρά και του ∆ένδια, βρίσκεται σε κρίση κάτω από τη τεράστια πίεση ενός µαζικού κινήµατος που την βάζει στη γωνία. Το κίνηµα φρόντισε να σπάσει τα µούτρα της η Χρυσή Αυγή όταν κλιµάκωσε τη δράση της µε τις δολοφονικές επιθέσεις στο Πέραµα και το Κερατσίνι επιχειρώντας να προσφέρει στη κυβέρνηση και τους καπιταλιστές τον εαυτό της σε ρόλο πολιορκητικού κριού κατά των συνδικάτων, της αριστεράς και της νεολαίας που αντιστέκεται.
Σε όλη την Ευρώπη, ένας ολόκληρος κόσµος παρακολουθεί την αγριότητα των µέτρων της κυβέρνησης για χάρη των τραπεζιτών, τις µαζικές απολύσεις, το κλείσιµο σχολείων, νοσοκοµείων, της ΕΡΤ, να συνοδεύεται από την άνοδο των νεοναζί αλλά και από την ελπίδα της εργατικής αντίστασης και του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήµατος.
Είναι ώρα να συζητήσουµε και να ξεκαθαρίσουµε τις επιλογές και τη στρατηγική του κινήµατος µας ώστε να φτάσουµε να ξηλώσουµε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και να βάλουµε φρένο στη ρατσιστική εκστρατεία, ανατρέποντας την κυβέρνηση που τους στηρίζει και ανοίγοντας το δρόµο για καταχτήσεις του κινήµατος.
Η ΚΕΕΡΦΑ χαιρετίζει τις χιλιάδες των διαδηλωτών και τους απεργούς που έδωσαν δυναµικό παρών στα αντιφασιστικά συλλαλητήρια και συνέβαλαν να φτάσουµε σε απόφαση των συνδικάτων για πανεργατική κινητοποίηση τη Τετάρτη 25/9 κατά του φασισµού. Έτσι χτίζουµε ένα µαζικό κίνηµα ικανό να τσακίσει τους φασίστες και να τους στείλει πίσω στους υπονόµους, όπου και ανήκουν.
Η Αντιφασιστική Συνάντηση µε την πανελλαδική Συνέλευση το Σάββατο 5 Οκτώβρη και τη ∆ιεθνή συνάντηση κατά του φασισµού τη Κυριακή 6 Οκτώβρη είναι η ευκαιρία να συζητήσουµε τις εµπειρίες και να χαράξουµε την πολιτική µας για να φράξουµε το δρόµο στη Χρυσή Αυγή και να τσακίσουµε τη ρατσιστική εκστρατεία της κυβέρνησης.
Να είστε όλοι και όλες εκεί!
Απαιτούµε:
• Άµεση διάλυση των παρακρατικών φασιστικών συµµοριών, των ταγµάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής που δολοφονούν µετανάστες και νέους ανθρώπους.
• Να σταµατήσει να τους καλύπτει η Αστυνοµία και να συνεργάζεται ακόµη και στις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις. Να σταµατήσει η δικαιοσύνη να τους προστατεύει.
• Να σταµατήσει το Υπουργείο Οικονοµικών να τους χρηµατοδοτεί για να προµηθεύουν µε όπλα, µαχαίρια, γκλόµπ τον δολοφονικό παραστρατιωτικό µηχανισµό.
 •Να κλείσουν όλα τα Γραφεία των νεοναζί-ορµητήρια δολοφονικών επιθέσεων.
• Να σταµατήσει η διπλή δίωξη του Π.Κωνσταντίνου, συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ
• Να διαγραφούν οι φασίστες από τα συνδικάτα.
• Να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να φύγει η FRONTEX, νοµιµοποίηση των µεταναστών, άσυλο στους πρόσφυγες, ιθαγένεια για όλα τα παιδιά.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑ∆ΙΚΗΣ 
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΕΕΡΦΑ
Σάββατο 5 Οκτώβρη, 3µµ.
Πώς παλεύουµε ενάντια στο φασισµό;
Οµιλητές: Προκόπης Παπαστράτης-πανεπιστηµιακός, ∆ηµήτρης Κουσουρής-ιστορικός, Θανάσης Καµπαγιάννης-συγγραφέας, Ειρήνη Φωτέλλη-εργαζόµενη ΕΡΤ, Ζαχαρίας Τριγάζης-∆Σ Οµοσπονδίας ∆ιοικητικών Υπαλλήλων ΑΕΙ-ΤΕΙ, Κατερίνα Θωϊδου-ΚΕΕΡΦΑ Νίκαιας.
Σάββατο 5 Οκτώβρη, 5.30µµ.
Να σταµατήσουµε τη ρατσιστική εκστρατεία της κυβέρνησης.
Οµιλητές: Κώστας Παπαδάκης-δικηγόρος, ΚΕ∆∆Ε, Τζαβέντ Ασλάµ-επικεφαλής Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Θανάσης ∆ιαβολάκης-δηµοτικός σύµβουλος Πειραιά, Νικόδηµος Κίνουα-ASANTE, δεύτερη γενιά µεταναστών, Mαρία Ψαρά-δηµοσιογράφος, Πέτρος Κωνσταντίνου-συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ.
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Σάββατο 5 Οκτώβρη, 8µµ.
Συναυλία τιµής στον Παύλο Φύσσα:
Βασίλης Λέκκας, Encardia, Nαταλία Ρασούλη, Νατάσα Παπαδοπούλου, Soundescape, Περικλής Λορίδας και εραστές του ονείρου, EΣΕΛΟΝ, Έρωτες Πολεµιστές, Άγριες Φράουλες, Χνάρια, LyricalPunishment.
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
∆ΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑNΤΗΣΗ 
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ 
ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
Κυριακή 6 Οκτώβρη,11πµ.
Οµιλητές: Εισήγηση από την ΚΕΕΡΦΑ. Παρεµβάσεις από εκπροσώπους αντιφασιστικών κινηµάτων από Βρετανία-WeymanBennet-UnitedAgainstFascism, Αυστραλία-Αλέξης Κακαφίκας, Όχι στη Χρυσή Αυγή Μελβούρνης, ∆ανία-AnderesSimundsen, Πολωνία-AndyZebrowski, Καταλονία-QuimArrufat βουλευτής CUP-AE, Κύπρος-Γιάννης Σωκράτους, Γαλλία-ΑlainBonjolat, Γερµανία, ΗΠΑ-LumaNichol.
ΕΚ∆ΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ
Κυριακή 6 Οκτώβρη,3µµ. Οι διεθνείς αντιπροσωπείες τιµούν το δολοφονηµένο Παύλο Φύσσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου