Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Αντιφασιστική πορεία στην Ηλιούπολη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 04.03.13, το Συνεργείο δέχτηκε εμπρηστική επίθεση με βόμβα μολότοφ από θρασύδειλους φασίστες. Στην τακτική συνέλευση της ίδιας μέρας, καλέσαμε να συμμετάσχουν μαζικά τα μέλη του Αντιφασιστικού Μετώπου Ηλιούπολης, καθώς και πολίτες και φορείς της πόλης μας. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν εντυπωσιακή και τα μέλη του Συνεργείου αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους δεκάδες φίλους που έσπευσαν να εκδηλώσουν έμπρακτα την συμπαράσταση τους.
Τα μέλη του Συνεργείου είναι αποφασισμένα να απαντήσουν σε τέτοιου είδους επιθέσεις με όπλα την πολιτική δραστηριότητα, την συμμετοχή στις μαζικές κινηματικές διαδικασίες και την περαιτέρω ανάπτυξη των ποικίλων κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχουν. Θα συνεχίσουμε τις δραστηριότητες μας και τις πολιτικές μας παρεμβάσεις, με την βεβαιότητα ότι όχι μόνο είμαστε στον σωστό δρόμο, όπως η επίθεση απέδειξε, αλλά και ότι έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε.
Οι φασίστες δεν μπορούν να μας εκφοβίσουν, όχι μόνο γιατί αν χρειαστεί μπορούμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας, τον χώρο μας και τις δραστηριότητες μας δυναμικά και αποτελεσματικά, αλλά και γιατί η δύναμη μας βρίσκεται στην ενεργό συμμετοχή μας στην κοινωνία και στα κινήματα των γειτονιών και των πολιτών.
Ως πρώτη απάντηση στην άθλια επίθεση στον χώρο μας, τα μέλη του Συνεργείου θα δώσουν το παρόν στην πορεία του Αντιφασιστικού Μετώπου Ηλιούπολης το Σάββατο 09.03.13 στις 11.00 πμ στα Πλατεία Κανάρια, καθώς και στην εκδήλωση του Μετώπου με θέμα την κρατική καταστολή, την επόμενη Τρίτη 12.03.13, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΜΑΡΤΙΟΣ 13
Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου