Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Ρατσιστές σε τρένο ζήτησαν την αποβίβαση των Εβραίων στο Αουσβιτς

Ρατσιστές σε τρένο ζήτησαν την αποβίβαση των Εβραίων στο Αουσβιτς
 
 
ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τον έλεγχο στο σύστημα επικοινωνίας κατάφεραν να πάρουν ρατσιστές σε ένα γεμάτο κόσμο τρένο στο Βέλγιο και να ζητήσουν από τους Εβραίους επιβάτες «να κατέβουν στο Άουσβιτς και να κάνουν ένα ντους».
Οι ύποπτοι απέκτησαν πρόσβαση στο σύστημα επικοινωνίας σε τρένο στις Βρυξέλλες σε ώρα αιχμής για να κάνουν την αναφορά τους στο διαβόητο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Ένας από αυτούς δήλωσε στα γαλλικά: «Κυρίες και κύριοι, πλησιάζουμε στο Άουσβιτς. Όλοι οι Εβραίοι καλούνται να αποβιβαστούν και να κάνουν ένα ντους».

Στο Άουσβιτς διαδραματίστηκε μία από τις χειρότερες μαζικές εξοντώσεις του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου κατά τη διάρκεια αρκετών ετών, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Εβραίοι, δηλητηριάστηκαν με αέρια ή πέθαναν από εξοντωτική εργασία.

Η Βελγική σιδηροδρομική εταιρεία έχει ήδη καταγγείλει στην αστυνομία το περιστατικό που σημειώθηκε στις 31 Ιανουαρίου.

Ένας επιβάτης δήλωσε στο βελγικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό RTL πως πιθανότατα ήταν έφηβοι αυτοί που πήραν τον έλεγχο του συστήματος επικοινωνίας.

Ο Τιερί Νέι, εκπρόσωπος της σιδηροδρομικής εταιρείας, δήλωσε στο RTL πως η κατάχρηση του συστήματος ενδοεπικοινωνίας είναι «ένα αδίκημα που τιμωρείται με πρόστιμο ή ποινή φυλάκισης» και πρόσθεσε πως έκανε καταγγελία στη βελγική αστυνομία.

«Καταδικάζουμε την κατάχρηση της ενδοεπικοινωνίας και τα λόγια που ακούστηκαν» δήλωσε.
 
Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου