Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Προσοχή! Νέα ακροδεξιά οργάνωση

Νέα ακροδεξιά οργάνωση
Καίνε γραφεία Αριστερών κομμάτων και απορρίπτουν τη Χρυσή Αυγή
Μια νέα ακροδεξιά οργάνωση με το όνομα «Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές», έχει κάνει την εμφάνιση της εδώ και λίγο καιρό.
Η συγκεκριμένη οργάνωση η οποία τοποθετείται ακόμα πιο δεξιά και από τη Χρυσή Αυγή, προκαλεί φθορές σε γραφεία αριστερών οργανώσεων, τάσσεται υπέρ του ακροδεξιού Περίανδρου, ενώ παράλληλα απορρίπτει τη Χρυσή Αυγή.

Η εν λόγω ακροδεξιά οργάνωση, με αναρτήσεις της στο facebook, έχει αναλάβει την ευθύνη για το βανδαλισμό κτιρίων αριστερών οργανώσεων στα οποία γράφουν εθνικιστικά συνθήματα και σύμβολα, με τα αρχικά της οργάνωσής τους (ΑΜΕ) στα γραφεία του ΝΑΡ στα Εξάρχεια και της Αριστερής Παρέμβασης στο Βύρωνα (πρόσκεινται και οι δύο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ).
Μάλιστα, δεν διστάζουν να τα αναρτούν στη σελίδα τους στο facebook με απειλητικά μηνύματα προς την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ σε παλαιότερο βανδαλισμό γραφείων του ΚΚΕ στο Καματερό, τους απειλούν ότι θα γίνουν «φλαμπέ».
Τα μέλη της οργάνωσης αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με τη Χρυσή Αυγή κάνοντας λόγο για «ύπουλη προσπάθεια διασύνδεσής μας με το κόμμα "Χρυσή Αυγή" που έχει τόση βαρύτητα, όσο ότι ο γάιδαρος πετάει. Δεν είχαμε ποτέ, δεν έχουμε και δεν θα έχουμε και στο μέλλον. Τελεία και παύλα».
Η εξτρεμιστική ακροδεξιά οργάνωση όμως, στηρίζει ένα από τα πρώην ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής τον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο, γνωστό με το ψευδώνυμο «Περίανδρος», ο οποίος ήταν για 4 χρόνια καταζητούμενος από τις ελληνικές αρχές, για τη δολοφονική επίθεση εναντίον των φοιτητών Δημήτρη Κουσουρή και Ηλία Φωτιάδη και του τότε αδιόριστου εκπαιδευτικού Γιάννη Καραμπατσόλη.


ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/316063/nea-akrodexia-organosi#ixzz2VuGsqCfe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου