Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Βίντεο του ΠΑΜΕ για τις επιθέσεις της Χρυσής ΑυγήςΤο βίντεο που έχει επιμεληθεί ομάδα στελεχών του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου αποκαλει τα μέλη της Χρυσής Αυγής «δολοφονικά αγωνιστικά μαντρόσκυλα» και παρουσιάζει τη δράση και τους ξυλοδαρμούς σε αλλοδαπούς και όχι μόνο, προκειμένου όπως λένε τα στελέχη του ΠΑΜΕ να τρομοκρατηθεί η εργατική τάξη.


Μέσα στο βίντεο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ, αναφέρεται ότι «Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία».

Σε άλλο σημείο του βίντεο αναφέρεται ότι οι Χρυσαυγίτες:«Είναι τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος. Γαβγίζουν και δαγκώνουν για τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές. Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών. Δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας».

Να σημειώσουμε ότι το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη να πάρει μέρος στη συγκέντρωση που διοργανώνουν συνδικάτα και μαζικοί φορείς του Πειραιά σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι) στη Νίκαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου